8638 Balatonlelle

Rákóczi u. 268.

+36 20 379 3450

bhblelle@gmail.com

Kedvezményezett neve: Lengyeltótiné Lajos Beáta

A támogatott projekt címe: Balatonlelle Családbarát Panzió fejlesztése

A pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2017-00049

A szerződött támogatás összege: 21 000 000

A támogatás mértéke: 70 %

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.06.09

A projekt megvalósításával célunk a Panzió szobáinak és közösségi tereinek felújítása, átalakítása, a panzió kapacitásának bővítése, minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése volt. A 6 szoba felújításával és átalakításával a már meglévő 12 férőhelyet 19-re bővítettük az által, hogy kialakításra került plusz egy családi szoba, továbbá egy tároló helyiséget szobává alakítottunk, így a felújítási és átalakítási munkálatok elvégzését követően továbbra is 6 szoba áll vendégeink rendelkezésére, a férőhelyek száma azonban 19-re növekedett, és komfortfokozatuk javult.

A 3 csillagos minősítés megszerzése érdekében azokhoz a szobákhoz, amelyek nem rendelkeztek külön fürdőszobával, kialakítottunk egyet-egyet, így további 4 fürdőszobával gazdagodott az épület.

Az energiahatékony működés biztosítása érdekében a felújítás részét képezte a külső határoló falak és a padlásfödém utólagos hőszigetelése, új nyílászárók beépítése, új kazán, melegvíztárolók, hőleadók beépítése, valamint a vezetékek cseréje.  Megvalósult továbbá a fedett teraszok fedésének cseréje, 2 db parkoló és a járda térkövezése is.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy a különböző fogyatékossággal (érzékszervi, fizikai, értelmi) élők számára biztosítsuk azokat a körülményeket, melyek lehetővé teszik számukra azon tevékenységek elvégzését, melyekben akadályoztatva vannak. Ennek megfelelően projektünk részét képezte az épület és a parkoló akadálymentesítése.

Vendégeink kényelmét és kikapcsolódását szolgálják új szolgáltatásaink, mint a relaxációs ágyak, sószoba, finn szauna és fűthető dézsa használata. Együttműködéseink keretében kedvezményes étkezési, strand belépési, hajózási, lovaglási és kerékpárkölcsönzési lehetőséget biztosítunk.

A térségben fontos szerepe van a bor- és gasztroturizmusnak, ezért Panziónk szolgáltatási palettájáról sem hiányozhatnak a helyi termékek bemutatói, melyek jelentős mértékben hozzájárulnak az élményszerzéshez.

A projektben foglalt fejlesztések eredményeképpen a kisgyermekes családokon túl az állatbarát turizmust keresőket, a mozgáskorlátozott vendégeket, a wellness szolgáltatást keresőket, az aktív kikapcsolódást keresőket (vitorlázás, kerékpártúrák, lovaglás) és a gasztroturizmus iránt érdeklődőket is sok szeretettel várjuk.

 A Viktória Étteremmel kötött együttműködés biztosítja a kedvezményes étkezési lehetőséget, különös tekintettel a reggeli szolgáltatásra. Közelsége kényelmes megoldást jelent a nálunk megszállók számára, ugyanakkor garantáltan minőségi kiszolgálásban részesülnek. A Yahtparty Hajózási Vállalkozás és a Családbarát Panzió közötti megállapodás lehetővé teszi vendégeink számára a kedvezményes repülőtéri transzfer szolgáltatás, csoportos hajózási és vitorlázási szolgáltatás igénybevételét a megfelelő csomagajánlat kiválasztása esetén. Ezen kívül együttműködést kötöttünk a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet Szövetkezettel, mely az egyik legismertebb és legelismertebb borászat a vidéken. Célunk, hogy az idelátogatók minél szélesebb körben megismerjék a helyi termékeket, értékeket. Ezen filozófia vezetett Szabó László a hagyományosan sajtolt mogyoróolaj, tökmagolaj, szőlőmagolaj, dióolaj, mákolaj készítőjével való együttműködés kidolgozásához is. Fáró Mirella egyéni vállalkozóval kötött megállapodásunkkal biztosítjuk vendégeinknek a kedvezményes lovaglási és lovasoktatási lehetőséget, akár gyermekek számára is.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

Vélemény, hozzászólás?